Vendégház gyönyörű helyen

A Mátrában túrázni csodálatos élmény és ebből soha nem elég egyetlen nap, ezért jó, ha van a közelben egy kényelmes szállás is. Komfortos pihenést kínál a Kétkerék vendégház az aktív, nyugodt pihenést kereső párok, családok, baráti társaságok mátrai bázisa. Itt nyugodtan megpihenhet mindenki az egész napos kirándulás, sétálás, túrázás után, hiszen minden kényelmet biztosító szobákkal várja a vendégeit.

Ez a vendégház minden évszakban a kirándulók rendelkezésére áll, a szolgáltatásai szintén kiválóak. Van itt wellness és még kerékpárkölcsönzés is. Tiszta, modern, jól felszerelt a vendégház, a vendéglátók pedig nagyon kedvesek.

Csendes, nyugodt környezetben tölthetnek itt el emlékezetes napokat a látogatók. A szolgáltatások között van egy ízletes, gazdag reggeli is. A szobafoglalás elvégezhető a ketkerekvendeghaz.hu weboldalon. A vendégház fényképei ugyancsak ezen a portálon tekinthetőek meg, amelyek minden bizonnyal meg fogják Önt győzni arról, hogy ez az ideális szállás ahhoz, ahol pár kellemes napot eltölthet a családjával.