Lyukfúró a csempelapok formálásához

Amikor burkolat készül a fürdőben vagy a konyhában, akkor egyértelműen számolni kell olyan esetekkel, ahol a csempéket vágni, esetleg fúrni szükséges. A szerelvények utólagos beszerelésekor a lyukfúró kiváló hatékonysággal vethető be. Legyen szó egy konnektor vagy csaptelep helyének a kivágásról, mindez nem okoz többé problémát.

A gyémánt szegmensekkel ellátott körkivágó eszközök fúróra vagy sarokcsiszolókra csatlakoztathatóak, persze a megfelelő adapter segítségével. A lyukfúró jó néhány csempe átalakítására megfelel, ezért mindenképpen remek befektetés. Típustól függően, a termékek még az igen kemény, természetes anyagokkal is megbirkóznak.

A TLS COBRA gyémántszemcsés körkivágó előtt nem jelent akadályt a kerámia, márvány, gránit, kőporcelán sem. Állandó teljesítményt biztosít, ami gyors, sima fúrást tesz lehetővé. Ez a lyukfúró típus száraz és vizes körülmények közötti munkavégzésre alkalmas, de a hűtés minden esetben növeli az élettartamot. Többféle átmérőben kapható, így teljesen igényre szabottan válogathatunk a kínálatból.