Történjen okosan a laminált padló alátét kiválasztása!

A végső simítások egy építkezés alkalmával igen nagy örömre adnak okot, hiszen már látjuk az előttünk tornyosuló feladatok végét és elképzeljük, ahogy kényelmesen hátradőlünk a fotelben és élvezzük a munka gyümölcsét. Mielőtt ezt megtehetnénk, még van bőven dolgunk és nem szabad elkapkodni az alapanyagok beszerzést sem.

Különös jelentőséggel bír a laminált padló alátét, ugyanis ennek a fő feladata az optimális mértékű szigetelés. Olykor még képes arra is ez a termék, hogy az aljzat kisebb egyenetlenségeit szintbe hozza, de kevésbé ez a célja, inkább a hőhíd kialakulásának megakadályozása. A ProfiFloor XPS 5 mm „PUZZLE” laminált padló alátét egyedi vastagságának hála, igazán kiemelkedő teherbíróképséggel rendelkezik.

Érdemes megjegyezni, hogy padlófűtéssel bíró környezetben nem alkalmazható, viszont az olyan helyiségekben, ahol a szoba alatt pince található, szinte megfizethetetlen. A laminált padló alátét sajátos kialakításából adódóan könnyedén összekapcsolható, így nincs szükség külön ragasztásra. Egyszerű vele a munka, ami sok előnnyel jár, főleg, amikor jelentős mennyiségű burkolatot kell lerakni rövid idő alatt.

Amennyiben úgy véljük, hogy ez a laminált padló alátét lesz az otthonunkban a leginkább megfelelő, akkor érdemes megnyitni a felujitaswebaruhaz.hu weboldalt és megrendelni a kellő mennyiséget. A gyors kiszállítást követően azonnal nekiláthatunk a lefektetésének. A végeredmény minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésünket. Vegyük figyelembe, hogy párazáró fóliával nem rendelkezik ez a laminált padló alátét, ezért erről külön kell gondoskodjunk!