A Mancs őrjárat játékok bevetésre készen állnak!

8 kutya és 1 kisfiú vezetésével bátor csapatot hoz létre, különböző mentési műveletek végrehajtására. A Mancs őrjárat játékok minden tagjának egyedi készségei vannak, amelyeket egy nemes ügyért cserébe Kaland-öböl lakosainak szolgálatába állítanak. A csapat felvonultatja a legfontosabb és legszükségesebb szakmák képviselőit. Van itt építő és tűzoltó, rendőr és nyomozó, búvár és hegymászó, környezetvédő és még pilóta is.

A kreativitás fejlődését is elősegítő Mancs őrjárat játékok az azonos nevű animációs sorozat alapján keltek életre. A készletek a 3 éves és annál idősebb gyermekek körében lettek a legkedveltebbek. A termékek jellemzője, hogy pontosan megfelelnek a képernyőn látható szereplőknek, könnyű és tartós műanyagból készülnek, fejlesztik a képzeletet és a finommotoros képességeket. Az összes anyag teljesen biztonságos a gyermekekre nézve, a készletek gyorsan és egyszerűen összeszerelhetőek és a különféle részletek egyesíthetőek egyetlen komplexumba.

A Mancs őrjárat játékok a főhősök egyedi járműveivel együtt is megvásárolhatóak. A gyermekek a tudás megszerzésére törekednek, amihez az információt a tapintások szolgáltatják. A jatekwebshop.eu webáruház kínálatában megtalálható termékek hozzájárulhatnak ennek a folyamatnak a változatosabbá és izgalmasabbá tételéhez. A katalógusunkban bemutatott játékok biztosítják a korai fejlődést és szórakoztatóvá teszik azt.

A csecsemőknek készült játékszerekért a gyermeke garantáltan lelkesedni fog. A csörgők, a játszószőnyeg és a járókák a legkisebbek első társai. Az újszülötteket sokáig lekötik a kiságy felett zenélő körforgók. A jatekwebshop.eu fürdőjátékai izgalmassá teszik a vízben való tartózkodást és segítenek megbirkózni a félelmekkel. A különböző fejlesztő eszközök interaktív rejtvényeket és fejtörőket tartalmaznak. Ha a kicsinye nem tud nyugodtan egy helyben ülni, akkor hasznos feladatokkal kell ellátnia. Ehhez járulnak hozzá a 3D tollak, valamint a hímzés- és kötéskészletek. A jatekwebshop.eu gyermekkönyveit azoknak ajánljuk, akik szeretik hallgatni az édesanyjuk hangját.