Töretlen népszerűségnek örvend a hűtőtáska

Függetlenül attól, hogy heti rendszerességgel piknikezik vagy csak évente egyszer van szüksége a külföldi nyaralás miatt, érdemes, hogy mindenkinek legyen egy hűtésre alkalmas táskája. A műanyagból készült, könnyű, fogantyúval és tetővel ellátott hűtőtáska tökéletes az ételek és italok tárolásához és hidegen tartásához.

A hosszú utak alatt ugyanis az élelmiszer megromlik, ha nem figyel oda a megfelelő tarolására. A hűtőtáska remek szolgálatot tehet a sátorozáskor, kerti sütögetésekkor, az űrtartalmától függően számos ital belefér. Az előre lefagyasztott akkuk egyenletesen adják ki magukból a hideget, amíg teljesen fel nem olvadnak. Két akkuval a hűtőtáska tartalma nagyjából 3-6 órán át marad hideg.

Hasznos eszköz akkor is, ha valaki más városba utazik és addig kell a hűtőtáska tartalma kibírja az utat, amíg az újra a hűtőszekrénybe kerül. A hűtőtáska remek megoldás akkor is, ha a család strandolni készül. Néhány behűtött üdítő vagy sör minden bizonnyal jól fog esni a családtagoknak, ha a nyári kánikulában kipancsolták magukat. A klasszikus jégakkus hűtőtáska mellett, ma már más, profibb változatok is találhatóak.

Ezek már inkább a minihűtők csoportját gyarapítják, hiszen rákapcsolhatóak az autók szivargyújtójára. Kamionosok használják előszeretettel, különösen akkor, ha több napon át járják Európa autósztrádáit. A Curver webáruházban Ön is minden bizonnyal megtalálja az tökéletes, hűtésre szánt táskát anélkül, hogy sok időt vesztegetne el a keresgéléssel. A rendelés is egyszerű, a véglegesítés után 1-2 munkanapon belül házhoz küldjük. Fizetni pedig átvételkor a futárnak kell.