Tapétázás után szebb lesz a lakás

A lakás falainak a felújítása mindig a tervezéssel kezdődik. Ez érthető is, hiszen sokaknak már nem elég a gyors kimeszelés vagy átfestés. Akik megunták a szobafestést, sokkal inkább a tapétázás mellett döntenek, aminek számtalan előnye van. Természetesen már ebben az esetben is a divat diktál.

A tapéták fejlődésével egyre többféle felületet lehet újjá varázsolni a falakon. Egyesek nem is saját maguk csinálják a tapétázás minden apró és bonyolultabb részletét, hanem egy szakemberekből álló csapatra bízzák ezt.

A Hollobt szakértői teljes mértékben rendelkezésre állnak, amikor a cél a tapétázás. A profik tudása megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, így nyugodtan rájuk lehet bízni a munkát, még akkor is, amikor az a megszokottnál egyedibb odafigyelést, kreativitást követel meg.

A tapétázás során nem maradhat el a fűtéscsövek, nyílászárók felújítása sem. Ezt ugye nem tapétával, hanem festékkel oldják meg a profik. Kétségtelen, hogy egy szakszerűen elvégzett munka éveket nyerhet a ház tulajdonosának egy komolyabb felújítás előtt. Ekkor nem maradhatnak ki az ablakok és ajtók sem.

A fa ablakkeretek, ajtók esetében, a bevált zománcfesték helyett, választhat a kuncsaft az erezetet, színt felfrissítő pácot, így a hatás sokkal természetesebb lesz. A Hollobt csapata a csempézés nagymestere is. Ezért ilyen munkálatok esetén is rendelkezésre állnak.

A járólap, a fali csempe, vagy a márványburkolat a konyhában, fürdőszobában, és kültéren is még mindig nagyon divatos. Egyre többen részesítik előnyben a terrakotta, vagy hasított kő burkolatot nagy felületeken vagy dekorációként. Manapság már csempézés terén is van miből válogatni, már ami a színeket és formákat illeti, ezért mindenki megtalálhatja a számára ideálisat.

Ha valaki nem tud dönteni, a csempézés előtt a szakértők is segíthetnek. A profik szívesen ajánlanak olyan produktumokat, amik nem drágák, de magas minőségűek. Sőt, ha akarja a kuncsaft, a beszerzést is megoldják. A csempézés tehát az áruháznál egy teljes körű szolgáltatást takar.