Naprakész információk a Citroën Sipos hivatalos oldalán

Az autóvásárlás mindenképpen egy felelősségteljes feladat. Nemcsak azért, mert jelentős kiadással jár, hanem mert a döntés évekig, sőt, akár évtizedekig is hatással lehet a tulajdonos és adott esetben a családja mindennapjaira is. Éppen ezért, ha valaki egy Citroën modell beszerzésén gondolkodik, annak ajánljuk, hogy nézzen szét a Citroën Sipos hivatalos oldalán!

Ez a cég a márka hivatalos magyarországi forgalmazója, tehát ennél hitelesebb információkat sehol nem találhat. A legjobb pedig, hogy nemcsak a pontosságra figyelnek oda az érdeklődők informálása során, hanem a részletességre is, így itt tényleg minden fellelhető, ami érdekelhet egy potenciális ügyfelet.

Amennyiben mégsem kapna választ valamilyen felmerülő kérdésre az elérhető modellekről vagy éppen a szolgáltatásokról, akkor az élő chat funkción keresztül, minden nap 8 és 22 óra között felveheti a kapcsolatot a cég egyik hozzáértő munkatársával. Ezen kívül, írhat üzenetet is a Citroën Sipos hivatalos oldalán vagy ellátogathat személyesen az érdi szalonba, mert mindenféle megkeresés esetén ugyanúgy a rendelkezésére állnak.

Tehát, ha már elolvasta a honlapon fellelhető leírásokat és még szeretne valamit tisztázni, esetleg már az érdekelné, hogy miként vásárolhatna, vehetné igénybe az egyik szolgáltatásukat, akkor mindegy, hogy milyen formában veszi fel a szakikkal a kapcsolatot, mert semmiképpen sem fog hátrányba kerülni a többi ügyféllel szemben.

Például szervizre akár online is bejelentkezhet a Citroën Sipos hivatalos oldalán, hiszen a vállalkozás munkatársai is tudják, hogy milyen fontos haladni a korral, illetve az embereknek már sokkal kényelmesebb és természetesebb az ilyesfajta ügyintézés.

Éppen ezért mindent megtesznek, hogy ne csak személyes megkeresés esetén tudjanak maximálisan kielégíteni minden igényt, hanem a Citroën Sipos hivatalos oldalán is. Itt mindig naprakész információkat találhat, így többek között az éppen aktuális C3 modellre vonatkozó szuper ajánlatról is mindent megtudhat anélkül, hogy kilépne az ajtón.

Print Friendly, PDF & Email