Szúnyugháló ajtó a nyugodt éjszakákért

Egy forró nyári nap után igencsak csábító gondolat kitárni az erkélyajtót és végre hűvösebb levegőt engedni a lakásba. Azonban az apró hívatlan vendégek sokakat eltántorítanak ettől, hiszen a zümmögésükkel és a viszketést okozó csípéseikkel egész éjjel ébren tarthatják a lakókat.

Erre a problémára az alumínium rolós szúnyogháló ajtó jelenthet megoldást, ami visszaengedve teljesen szabad átjárást enged, de oldalra húzva tökéletes védelmet nyújt a „betolakodók” ellen. Így egész éjjel nyitva lehet hagyni az erkélyajtót, mert a rovarok biztosan nem fogják megzavarni senkinek az álmát.

A szúnyogháló ajtó többféle színű kerettel kérhető, így nem fogja megbontani az otthon jól kialakított harmóniáját sem. Ugyanakkor, az UV-stabil háló hosszantartó használatot tesz lehetővé, így ha a szúnyogháló ajtó a helyére kerül, akkor sokáig nem kell erre gondja legyen. Csak éppen el ne felejtse behúzni, mielőtt szellőztetni szeretne, mert a csípős barátai azonnal meghívásnak fogják tekinteni a nyitott ajtót!