Mikor célszerű az ablakcsere?

A fából készült ablakok élettartama hosszú, de azért nem tart örökké. Elsősorban a gondozásuktól, festésüktől függ, hogy mikor lesz aktuális az ablakcsere. Szívesen segítünk minden hozzánk forduló leendő és visszatérő ügyfelünknek. Debreceni és budapesti telephelyünkön személyesen vagy a helyszínen végezzük el a helyzet felmérését.

A helyszínre mindenképp kimegy munkatársaink közül valaki, hiszen mi tudjuk, hogy az ablakcsere előtt mit szeretnénk látni és miről kell méretet venni. Elpazarolt idő mindenkinek, ha valamilyen banális félreértés miatt nem tudjuk elvégezni a munkát. Ezért nem bízzuk a felmérést senkire.

Az ablakcsere egy jó előkészítés esetén akár 1 nap alatt is elvégezhető. Munkatársaink a csere után elszállítják a hulladékot és eltakarítják maguk után a munkálatok során keletkezett törmeléket. Általános takarítást nem vállalunk, hiszen a csere során keletkezett por gyakran belepi a környező tárgyakat. Ez nagyon időigényes feladat, amit a legjobb, ha a tulajdonos maga végez el.