Sokan kedvelik az iPhone 12 Minit

Úgy tűnik végre nyitott az Apple a felhasználói igények felé is. Köztudott, hogy a cég egyébként saját cégpolitikával rendelkezik és nem nagyon csinálnak belőle problémát, hogyha egy döntésüket felháborodás követi. Így volt ez a jack csatlakozó elhagyásával is, amivel sokan máig nincsenek kibékülve.

Az iPhone 12 Mini viszont egyfajta kiengesztelő gesztus a felhasználók felé, hiszen ötvöződik benne mindaz, amiért valaha ennyire megszerettük az almás cég telefonjait.

Kicsi, kompakt, egy kézzel simán vezérelhető az érintőképernyő, még azoknak is, akiknek kicsi a kezük. Viszont az aprócska méret ellenére, a tudása és teljesítménye kenterbe veri a számos gyártó csúcskategóriás készülékét.

Vajon meddig lehet még elmenni a hatalmas kijelzőkkel? Mindenképp előnyös a médiatartalmak fogyasztása szempontjából, de a praktikus kezelhetőség elvész ilyen paraméterek mellett. Az iPhone 12 Mini kiváló kamerát, remek akkuidőt és káprázatos kijelzőt kapott. A motorház alatt ebben is a gyártó büszkesége, az A14 Bionic processzora duruzsol.