Segítség végrehajtás esetén? Számítani lehet a Hitel Nélkül csapatára

Ha a bank vagy épp a követeléskezelő vállalat sehogy sem képes behajtani a követelést, akkor elindulhat a végrehajtási eljárás. Ez esetben egy önálló bírósági végrehajtó feladata lesz a tartozás rendezése. Mi a teendő ekkor? Létezik valamiféle segítség végrehajtás esetén? Bizony van kiút a bajból, azonban az embernek tudnia kell, hogy melyik cég áll rendelkezésre. A Hitel Nélkül szakemberekből álló csapatára ekkor is lehet számítani az esetek döntő többségében.

Annyit rögtön leszögeznek a munkatársak, amikor szükségessé válik a segítség végrehajtás esetén, és ezzel keresi fel a vállalatot a kliens, hogy valószínűleg kevesebbet fognak tudni elengedni a tartozásból, mintha még nem lenne végrehajtáson az egész procedúra. Igaz ez főleg akkor, ha a végrehajtó tud jövedelemből letiltani, vagy rátette a végrehajtási jogot egy, az adósságtól nagyobb értékű ingatlanra. Túlságosan aggódni ekkor sem kell, hiszen a szakemberekre számítani lehet, és igenis van segítség végrehajtás esetén.

A Hitel Nélkül szakértői akkor, ha már érvényben van a letiltás, megpróbálják azt minél hamarabb megoldani annak érdekében, hogy ne lehessen a kliens ügyfelének a jövedelméből bármit is letiltani. Ha pedig van rá megfelelő indok, akkor lehetőség van felfüggeszteni az ügyfél ellen folyó végrehajtást. Gyakran a segítség végrehajtás esetén azt jelenti, hogy sikeresen lehet csökkenteni a tartozásból.

Megbízható és gyors adósságrendezés

Adóssággal senki sem szeret élni. Egy olyan zavaró tényező ez, amitől mindenki a lehető leghamarabb szeretne megszabadulni. Az adósságrendezés a fent bemutatott vállalat egyik fő szolgáltatása, ami azt jelenti, hogy baj esetén számítani lehet a hozzáértőkre. Mi a kuncsaft feladata ekkor? Annyit kell csak tennie, hogy jelentkezik az ingyenes adósság-elemzésre a hitel-nelkul.hu weboldalon, megadva pár lényeges információt. Ezt követően egy munkatárs felveszi vele a kapcsolatot, hogy az adósságrendezés még hatékonyabban történjen. A lényeg, hogy átnezze egy profi, miként is lehetne csökkenteni a tartozásból és milyen részletekben lehetne azt majd visszafizetni.