Nem csupán télen hordhatunk női bakancsot

A webshopunknak ebben a kategóriájában minden olyan hölgynek kínálunk ideális választást, aki melegséget, kényelmet és stabilitást vár a cipőjétől. Az erős és tartós anyagok használatának köszönhetően, a női bakancs hosszú ideig használható. A robusztus modellek hasznosak a téli séták, síelések vagy a mindennapi városi ügyintézések során. A vastag és tartós talp kiváló tapadást biztosít, még jeges felületen is.

A lábbeli belseje puha szőrmével van bélelve, ami még a nagy fagyban is garantálja a kellemes meleget. A női bakancs másik előnye, hogy vízálló és könnyű. A városi jellege miatt tökéletesen illik a különböző kiegészítőkhöz és stílusokhoz.

Könnyen kombinálhatod ezeket télikabáttal, farmerrel, bőrszoknyával, de akár egy oversize ruhával is. Az ilyen modellek kissé katonai hangulatúak, így feltűnő kontrasztot alkotnak a többi ruhadaraboddal. Viseld egy anyuka stílusú felhajtott farmerrel és legyen a Tiéd a szezon legnépszerűbb megjelenése! A női bakancs a webshopunkban a klasszikus feketétől a bordóig számos árnyalatban kapható.