Riasztó szerelés szakszerű módon

Sok kérdés szokott felmerülni a témával kapcsolatban, mivel gyakran hirtelen kerül sor erre a feladatra. Azonban ezt a témakört érdemes alaposan körüljárni a riasztó szerelés előtt, mert nem árt kicsit beleásni magunkat, hogy mik is a lehetőségek. Mint manapság mindenből, itt is hatalmas a választék, ezért nem árt alaposan szemügyre venni a különféle gyártók termékeit. Az alarmdirect.hu szakemberei késséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére minden szakmai kérdéssel kapcsolatban.

A riasztó szerelést érdemes időben elkezdeni, tehát egy újépítésű ház esetében nem akkor kell hozzáfogni, amikor minden a helyére került. Ez esetben egy nagyon hatékony vezetékes rendszert lehet kialakítani, így a vezetékek láthatatlanul fognak haladni a falakban, akár a villanyvezetékek. Aki utólag szeretne vezetékes változatot a riasztó szerelés során, annak számolnia kell azzal, hogy ez sok fúrással fog járni, ezért nem árt inkább a rádiós típust választani. Ezek is ugyanolyan megbízhatóak és éppen ezért dobták piacra ezt a változatot, mert az utólagos riasztó szerelés során már nem kell a falakat fúrni és faragni. Minimális fúrást igényel a rádiós rendszer, ami ezután éveken keresztül garantáltan megbízható formában fog üzemelni.

A riasztó szerelést nem érdemes elkezdeni házilag, mert elég egy apró hiba és máris kész a meghibásodás, ráadásul ebben az esetben a biztosító sem fogja állni a költségeket egy esetleges betörés alkalmával. Az alarmdirect.hu csapata azonban, a többéves tapasztalatának köszönhetően, mindig kifogástalan végeredményt garantál a riasztó szerelést követően. Mindenkinek érdeke, hogy megvédje az értékeit és napjainkban ehhez minden eszköz adva van.