Növeli a komfortérzetet a Honeywell okostermosztát

Egyszeri, mégis kiemelkedően gazdaságos befektetést jelent. A Honeywell okos termosztát a modern háztartásokba lett tervezve, ahol fontos a megfelelő komfortérzet biztosítása, alacsony energiafelhasználás mellett.

A technológia rohamosan halad előre és ennek köszönhetően olyan kitűnő eszközök látnak napvilágot, mint a Honeywell okos termosztát, ami megreformálta a fűtésvezérlést. Minden fűtőrendszerhez utólag beszerelhető és ezt követően lehetővé teszi az épületben található helyiségek hőmérsékletének a pontos beállítását.

Többé nem fogjuk feleslegesen fűteni a vendégszobát és nem kell vacognunk a kihűlt fürdőszobában. Legyen bármilyen modern a fűtőrendszer technológiája, megfelelő vezérlés nélkül rengeteget pazarolhatunk, miközben korántsem használjuk ki a rendelkezésünkre álló technológiában rejlő lehetőségeket.

A Honeywell okos termosztát rádiófrekvenciás zónamenedzsernek köszönhetően, a pontos értékek az érintőképernyős kijelzőn jelennek meg. Az érintőképernyővel egyszerűvé vált a rendszer finomhangolása. Olyan, mintha egy tabletet kezelnék.