Multifunkciós baba utazóágy modellek

Az újszülötteknek készült bútorok vásárlásakor a szülőknek először is azt kell eldönteniük, hogy milyen kiságyat válasszanak. Sok anya és apa a többfunkciós baba utazóágy mellett teszi le a voksát, amit játékhoz és alváshoz terveztek. Az átalakító járóka hálóhely és játszótér is egyben a kicsinek. Könnyen átalakítható egyik típusból a másikba, a kétszintű aljának köszönhetően. Ezeknek a baba utazóágyaknak a többsége matraccal és fékkel ellátott kerekekkel van felszerelve.

De a gyártók további funkciókat is hozzáadtak ehhez a bababútorhoz, beleértve a játéktartókat, az edzőgyűrűket, a világító fényeket és sok esetben hangeffektusokat is. Az ilyen többfunkciós ágyak egyik legnépszerűbb fajtái manapság a puha, hordozható és modern modellek, ami sok szülő körében váltak népszerűvé. Ezek könnyű alumíniumkeretre épülnek, lélegző szövetbe és hálóba csomagolva. A baba utazóágy előnyei közé tartozik a megfizethető ár, a változatos lehetőségek, a színes dizájn, a mobilitás és persze a legfontosabb, a biztonság.

Székké és asztallá alakítható fa etetőszék

Ahhoz, hogy a baba táplálása könnyebb és egyszerűbb legyen az anyának és a csöppségnek, jobb, ha az speciális bútorok segítségével történik. A modern babatermék gyártók különböző anyagokból készült székeket és asztalokat kínálnak ehhez. A pindurka.hu webáruház kínálatában továbbra is a fa etetőszék vezeti az eladások listáját. Ez az anyag teljesen környezetbarát, így maximálisan biztonságos a gyermekek egészségére nézve. A fa természetes anyag, ami nem bocsát ki mérgező anyagokat és nem okoz allergiát, mint a műanyag vagy más mesterséges anyagok.

A fa etetőszékben sokkal kellemesebb ülni, mint a műanyag vagy fém társaiban, mert soha nem lesz túl hideg. A jól kidolgozott fa sima tapintású, nincs rajta forgács és nem igényel különösebb gondozást. Mindezek mellett, sokkal nehezebbek, mint a műanyag modellek, ezért ezeket szinte lehetetlen felborítani. Népszerű lehetőségnek számítanak az transzformer változatok, amelyek asztallá és székké alakíthatóak át. A fa etetőszékek nagy részét kartámasszal együtt értékesítik.