Mapei aljzatkiegyenlítő előnyös tulajdonságokkal

Amikor új laminált padló vagy padlólap lerakása mellett döntünk, akkor mindenekelőtt meg kell vizsgálnunk a felületi egyenetlenségeket. Ha vannak, akkor ezeket mindenképp ki kell küszöbölni, amihez ideális a Mapei aljzatkiegyenlítő. De miért van szükség erre? Mert az egyenetlen felületre történő padlólap lerakás rengeteg csemperagasztót emészt fel. Nem meglepő, hogy a végeredmény mégis egyenetlen lesz, ami egyértelműen rosszul mutat a padlólapok közötti szintkülönbségek miatt. A laminált padlólapok az egyenetlen aljzat miatt felpúposodhatnak, az illesztéseknél szétnyílhatnak.

Egyszóval a Mapei aljzatkiegyenlítővel gyönyörű és tartós végeredmény érhető el a kivitelezés során. A használata felettébb egyszerű, mivel csak ki kell keverni a megfelelő állagra. A csomagoláson természetesen fel van tüntetve, hogy mennyi vízzel kell elkeverni a Mapei aljzatkiegyenlítőt, a megfelelő állag elérése érdekében. A választás során vegyük figyelembe, hogy az adott változat milyen anyagvastagságig ajánlott! A felületről alaposan távolítsuk el a nedvességet, port és az egyéb szennyeződéseket! Faanyagú padlózathoz, beltéri és kültéri használathoz, padlófűtés rendszerekhez, járólapokhoz egyaránt megtalálható a kínálatban az ideális Mapei aljzatkiegyenlítő.

A Mapei semmit nem bíz a véletlenre

Ezért a Mapei az alakváltozásnak kitett aljzatokhoz is kifejlesztette a saját, speciális aljzatkiegyenlítő változatát. A másik nagy előnyük ezeknek a termékeknek, hogy gyors kötéssel rendelkeznek, továbbá szálerősített változatban is kaphatóak. Minden rendelés esetén érdemes alaposan elolvasni az adott termék leírását, mert ebben az összes fontos információ megtalálható, ami a Mapei termékeire vonatkozik. Így pontosan azt kapjuk, amit szeretnénk.

Nem érdemes az egyikkel helyettesíteni a másikat, hiszen egy kategórián belül is számos eltérés figyelhető meg a Mapei termékek között azért, hogy biztosan kiválasztható legyen a célnak megfelelő típus. Ezáltal kifogástalan és tartós végeredmény érhető el a burkolatokat illetően.