Motorolaj 10W40 kivételes minőséggel

Gyakori, hogy a legtöbb autótulajdonos nem igazán ért behatóan a saját járművéhez, hiszen csak vezeti és ez általában elég is. Az alapvető ismereteken túl, ugyanakkor érdemes legalább arra figyelni, hogy milyen adalékok lesznek beletöltve. A motorolaj 10W40 olyan termékkategória, ami megszolgálja a bizalmat. A költségek biztosan megtérülnek, tehát érdemes költeni rá minden tekintetben.

A motorban végbemenő fizikai és kémiai hatások az alkatrészeket gyorsan tönkretenné, ha azok védelme elmaradna. A motorolaj 10W40 ezért kihagyhatatlan a számításokból. A kedvező súrlódási feltételek mellett, ugyanakkor a teljesítményt is tudja növelni. Az üzemanyag hasznosulása javul, ami további pozitív érvként szolgál.

A hosszú élettartamának hála, kevesebbet kell fordítani a karbantartásra. A motorolaj 10W40 a korom és füst lerakódások ellen szintén óv. Sokféle gépjárműben és munkagépben alkalmazható. A speciális fejlesztés eredményeként megszületett prémium termék olyan törődést nyújt a gyakran használt berendezéseknek, amire azok érdemesek.