A Thesera pozitív hatásai

A kollagén termelődés fokozása rendkívül fontos dolog, amennyiben átlépte a harmincas korhatárt. A Thesera antioxidáns, méregtelenítő hatású összetevőket juttat a bőrfelszín alá. Ezek segítenek a sejtek védelmében és abban, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni. A kezelés lényege tehát az, hogy lassítsa az öregedési folyamatokat. Már az első beavatkozás után látványos lesz az eredmény. Teljesen fájdalommentes és nincsenek mellékhatásai. A savak és a szálak, amelyeket használnak, stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ebből kifolyólag feszesebb, rugalmasabb és tömörebb lesz a bőr.

A Thesera által a halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebbek állapota pedig sokat javul. Az eredmények 6-tól 12 hónapig tartanak. A kúra 3-4 hetente 1 alkalommal javasolt, amit 4-szer kell megismételni. Ha végigcsinál egy kúrát, akkor fél évet várnia kell addig, amíg ismét belekezdhet. A Thesera kezelés sok esetben akciósan elérhető, szóval érdemes figyelemmel követni az internetes oldalak akcióit.

A folyamat első lépése, hogy eltávolítják a sminket arclemosó tejjel. A Thesera terápia következő lépéseként egy különleges habot visznek fel, amihez speciális savas hámlasztó szérumot kevernek. Ezután a PDO szálak és a feszesítő készítmény kerül az érintett területre. A bőr vérkeringésének fokozását Hydra Booster-el oldják meg. Ha mindez megtörtént, akkor nincs más hátra, mint a feszesítésre használt lifting hatású gél bemasszírozása a bőrbe. A kezelést természetesen kúraszerűen érdemes alkalmazni.

A Thesera beavatkozás után célszerű kerülni az erős retinolos kozmetikumokat. Nem javasolt szaunázni, sportolni, gőz felé hajolni legalább 1 napig. Tudni kell, hogy 24 órán belül kizárólag semleges arclemosóval vagy micellás vízzel szabad arcot mosni. Ne húzza, nyújtsa a bőrt, inkább pihentesse. Nagyon fontos a hidratálás kívül-belül egyaránt. A Thesera kezelést követően fogyasszon bőségesen folyadékot, ami lehet víz vagy gyógytea. Ha kipróbálja, akkor biztos lehet abban, hogy nem fogja megbánni.