Modern kandalló a letisztultság jegyében

A kandalló csodálatos része a lakásnak, ami melegséggel és hangulattal árasztja el a környezetét. Ha a lakásban kisgyermekek vagy állatok is tartózkodnak, akkor elengedhetetlen a kandallórács beszerzése. A lakás örökmozgói, vagyis a gyermekek és az állatok számos veszélyforrásnak vannak kitéve nap mint nap. Minden felelős szülő vagy állattartó igyekszik a lehető legjobb védelmet biztosítani az otthonában, ezért fontosnak tartja a különböző védelmi eszközök beszerelését.

A kandallórács is ezek közé tartozik, amit bármelyik jól felszerelt szakboltban be lehet szerezni. A kandalloepites.hu webshopban is lehetőség van gyorsan és jó áron hozzájutni egy ilyen termékhez. Ezzel elkerülhetőek a nemkívánatos sérülések, hiszen gátat szabnak a kis felfedezők útjának a forró tűz felé. A webáruház kínálatában helyet kapott a kisméretű kandallórács is, amit egyszerűen a padkára a forró üveg elé kell helyezni, valamint a nagyobb méretű „kordonként” használható változat szintén. Ez utóbbiak, használaton kívül, összecsukva kis helyen elférnek. Napjainkban a kandallók reneszánszukat élik, de igazán soha sem mentek ki a divatból. A modern kandalló kiváló eleme lehet a mostanában oly felkapott, minimalista stílusú otthonoknak. Aki tehát szeretné kandallóval fűteni a lakását és még hangulatossá is tenni, annak nem kell a régi, robusztus modellekben gondolkodnia, hiszen itt vannak ezek a korszerű változatok. A modern kandalló kiválóan kiegészít egy minimalista stílusú lakást, amire jellemző a nagyméretű panoráma vagy a sarok tűztér, akár dekoráció nélkül.

Ezek az egyszerű, letisztult stílusú kandallók is dekorálhatóak, mégpedig esztétikus fekete tükörfényes gránitkerettel vagy egy erősen erezett, figyelemfelkeltő, különleges kőből készült változattal. A modern kandalló a klasszikus stílusjegyekkel is ötvözhető, mint az ülőpadozat, fatároló, párkány. Ezek kiválóan beilleszthetőek a modern formavilágba, mert egyáltalán nem bontják meg az egyszerű, letisztult összhatást. Ha Önt is érdekli egy ilyen megoldás, keresse fel a Fire Store Kft. szakembereit!