Minek köszönhető a kineziológiai tapasz sikere?

A mozgásszervi gondok kezelésére számtalan módszer közül választhat egy orvos. Gyors, hatékony, fájdalmak nélküli segítséget biztosíthat a kineziológiai tapasz, amit főként ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor érdemes bevetni. Egyesek még a mozgásszervi műtétek után is remek szolgálatot tehetnek.

A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet velük elérni. De pontosan milyen segédeszközről van szó? A tape egy rugalmas, pamut matériából készült, bőrre ragasztható szalag, aminek köszönhetően a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül, mellékhatások nélkül csökkenthető.

Minek tudható be a népszerűsége? Amint az már említésre került, relatíve gyors megoldást nyújt a fájdalom csillapítására, illetve képes lerövidíteni a gyógyulási periódust. A kineziológiai tapasz nem mellesleg széleskörűen felhasználható, illetve egy biztonságos kezelési módszerről van szó, hiszen semmiféle kémiai hatóanyagot nem tartalmaz.

Allergiás reakcióktól sem kell tartani, ugyanis a legtöbb termék bőrbarát, légáteresztő anyagból készül, aminek hála a bőr szabadon lélegezhet. A kineziológiai tapasz a rögzítést követően hamar hat.

Hatékonyságban verhetetlen a Tigris tapasz

A tradicionális kínai orvoslásban a gyógynövények és illóolajok mindig is főszerephez jutottak. A Tigris tapasz ezen alapanyagok erejét kombinálja, biztosítva a bőrfrissítő és hűsítő hatást. Egy olyan hatékony kellékről van szó, amelyik a tigris erejével segíti a regenerálódási folyamatot.

Csakis gyógynövényeket és illóolajokat tartalmaz, ezért a mellékhatásoktól nem kell tartani. A Tigris tapasz hatóanyagai fokozatosan és egyenletesen szívódnak fel. Az alkalmazása hihetetlenül egyszerű. Legfontosabb előnye, hogy mindig ott fejti ki hatását, ahol éppen szükség van rá.

Tanácsos közvetlenül a fájdalmas területre helyezni. Azt persze tudni érdemes, hogy sérült bőrfelületen a Tigris tapasz nem használható, illetve a terhes nők nem szabad a hasukra helyezzék. A tiszta, ép és száraz bőrön a tartozék akár egy teljes napig is tartható.