Mindenben rendelkezésre áll a Makita webshop

A Makita mindig is az a brand volt, amelyik megannyi módon kedvezett a szakembereknek és a hobbi barkácsolóknak is, természetesen a kiváló produktumokkal. Ezért is annyira felkapott a Makita webshop, amelyik régóta várja a kuncsaftokat a megbízható, jól teljesítő és elfogadható árú gépekkel. Hazánkban egy igen ismert Makita webshop a Szerszámoázis, ahol a kollégák mindig arra törekednek, hogy megtalálják a vevőknek az ideális eszközöket.

Az internetes boltban temérdek fűkasza, fúró-csavarbehajtó, akkus szett és nem utolsó sorban fúrókalapács, kapcsozó, körfűrész, sövényvágó és kompresszor szerezhető be.

Ennek a sajátos termékkínálatnak köszönhetően, percek alatt rá lehet bukkanni a hőn áhított szerszámgépre. A Makita webshop esetében említést érdemel, hogy a termékekhez 1 + 2 év garancia jár. Ez azt jelenti, hogy az első évet a garancialevéllel tudja igénybe venni a tulajdonos, amelyet a csomagban megtalál. Az ezen felüli plusz 2 éves garancia akkor adott, ha az ember 28 napon belül online regisztrálja a terméket.