Minden Pandora karkötő egyedivé varázsolható

A Pandora ékszergyártó vállalatra kimondottan jellemző a magas minőségű alapanyagok használata, a gondos és kreatív tervezés, valamint a szép megmunkálás.

A kézzel készült ékszerek rengeteg ékszerüzletben elérhetőek, ennek is köszönhető a dán cég hatalmas sikere. Ékszerei rendszerint ezüstből készülnek, némelyik modell azonban aranybevonatot is kap. Mindegyik Pandora karkötő olyan módon készül, hogy charmokkal egyedivé lehessen varázsolni.

Gyöngyszemekkel, kicsi szívekkel, cipőcskékkel és más csajos szimbólumokkal lehet feldobni, így bármilyen alkalommal, akár mindennap meg lehet újítani azt.

A Pandora karkötő között található zárt és nyitott változat is. A zárt modellek kapocs segítségével fogható össze, míg a nyitottakba csak bele kell csúsztatni a csuklót. A többrészes, kéttónusú Pandora karkötő modellek szintén nagyon kedveltek, mert mind az ezüst, mind az arany ékszerekhez finoman tud illeszkedni. Még azoknak is kedveskednek a tervezők ideális modellel, akik a bőrből készült ékszereket részesítik előnyben, hiszen ilyen anyagfelhasználással is dobtak piacra terméket.