Mikor jön jól az öntapadó etikett címke?

A modernitás előre törésével az életünk csak egyre bonyolultabbá vált. Ennek eredményeképpen a szelektálás, válogatás, csoportosítás komoly szerepet kapott. Itt kerülhet képbe az öntapadó etikett címke, amelynek segítségével a raktározás, irodai feladatok, de még a műhelyben lévő szerszámok szétválogatása is egyszerűbb. A különféle méretű matricák és címkék szinte mindenhol körülöttünk vannak, csak gyakran már tudomást sem veszünk erről. Legyen az egy számítógép, bútor, üveg edény, vagy bármilyen más termék, azon minden esetben található etikett címke.

A felhelyezés általában ragasztásos eljárással történik. Az öntapadó etikett címke egyértelműen egy komoly előrelépés a régebbi kivitelekhez képest, amiket még egyenként kellett speciális komponenssel a helyükre illeszteni. Most már csak annyi a feladatunk, hogy levesszük a címkét a hordozóról és az egyetlen mozdulattal mehet oda, ahol arra szükség van. Az öntapadó etikett címke beszerzése pedig sokkal egyszerűbb, mint eddig bármikor. Természetesen a döntést nem érdemes elkapkodni.

Fókuszban az íves etikett címke

Az íves etikett címke készítésének módja a tekercsessel megegyező módon történik bizonyos tekintetben. Általában akkor érdemes ezt a metódust választani, amikor nem szeretnénk a hagyományos etikett címke nyomtatással foglalkozni, ami speciális berendezést követel meg. A választék ezen a színtéren is óriási. A dunasp.hu weboldalon nem fogunk betelni a kínálattal, ami az etikett címke A4 variánsait illeti. Ez még nem minden, hiszen esély kínálkozik a saját elképzelések megvalósítására, valamint a bérnyomtatás is megoldható egyszerűen, rövid határidővel.

Persze szükséges lehet az íves etikett címke gyakorlatban történő kipróbálására, mielőtt abból több 1000 darab megrendelésre kerülne. Csak jeleznünk kell igényeinket és a szakemberek küldenek mintadarabokat. Egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan milyen íves etikett címke mellett voksolunk, ugyanis 2 típus között jelentős eltérések lehetnek abból a szempontból, ahogy azok a fénymásolók, nyomtatók élettartamát befolyásolják. Kerüljön tehát előtérbe a magas minőség.