Miként történik a festmény felvásárlás?

Teljesen megszokott látvány, hogy nagyszüleink vagy szüleink otthonának falán lóg egy régi festmény, amiről már gyakran ők maguk sem tudják, hogy pontosan honnan származik és ki készítette. A modern korban már kevésbé számítanak dekorációs értéknek ezek a képek, ezért sokan igyekeznek megszabadulni tőlük. A festmény felvásárlás révén esély kínálkozik értékesíteni az ilyen jellegű hagyatékokat.

Sohasem tudhatjuk, hogy valójában mekkora értékkel bír a padláson heverő vagy a garázsba száműzött holmi. Éppen ezért érdemes a festmény felvásárlás nyújtotta előnyök mellett dönteni. A Lánchíd Galéria szakemberei sokéves tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren és teljesen megbízhatóak.

A lehető legmagasabb piaci értéket fogják felajánlani, amennyiben az azonnali eladás mellett döntünk. Előfordulhat, hogy egy kisebb vagyon lapul meg valamelyik sarokban vagy lóg az egyik falon. Ha szóba jön a festmény felvásárlás, akkor csakis profikra bízzuk az értékeinket, hiszen így abban is biztosak lehetünk, hogy azok jó helyre kerülnek!