Mi mindenre lehet jó a kalapgumi?

Manapság a saját kezűleg készített holmik újra a reneszánszukat élik, ami több okból kifolyólag is roppant eredményes jelenség. Az Amerikában csak DIY-ként, vagyis a „csináld magad” mozgalomként elhíresült tevékenység keretén belül nemcsak a nappali asztalkát fabrikálhatjuk össze, de akár a gardróbot is feltölthetjük csodaszép ruhakölteményekkel. A kalapgumi biztosan kelleni fog, ha belekezdünk ebbe a kétségtelenül izgalmas hobbiba. A kalapgumi elnevezés senkit ne tévesszen meg, a szóban forgó termék hasznosságát ugyanis nemcsak a kalapok terén lehet kamatoztatni, de a nyári ruhák vagy a játékos maszkok készítése során is.

A kalapgumi vásárlásnál fektessünk fokozott figyelmet a termék minőségére! Amennyiben a gumi nem prémiumkategóriás, könnyen elnyúlhat vagy elszakadhat, így a sikeres végeredményt is elfelejthetjük. A Szakatex webáruház kínálatában található kalapgumik színvonalára garantáltan nem lehet panaszunk! A több színben és vastagságban elérhető termék 10 méteres kiszerelésben kapható.

A lycra anyag a profi táncosok kedvence

Egyébként a webshop termékpalettája roppant színes képet mutat. Többek között a Hologram lycra anyag is szerepel a felhozatalban. Nem hallott még a lycra anyagról? Nos, ez talán azért van, mert a produktum nem a hétköznapi termékek táborát gazdagítja, ugyanis annál jóval speciálisabb. Úgy is mondhatnánk, hogy a színpad egyik kötelező és nagyon releváns kelléke. A televízióból ismert profi versenytáncosok ruhái is ebből az anyagból készülnek, természetesen nem véletlenül. Mire van szükségük a táncoló versenyzőknek?

Egyrészt az akadálymentes mozgásra, hiszen nem lenne túl hatékony, ha a táncmozdulatok elvégzése közben beleakadnának a saját ruhájukba, másrészt a komfortérzetre, ami ahhoz kell, hogy valóban arra tudjanak koncentrálni, amit éppen csinálnak, illetve a feltűnő, ragyogó megjelenésre. Az elasztikus, több színben is kapható lycra anyag mindezen elvárásokból jelesre vizsgázott, így tökéletes alapanyaga a művészek színpadi ruháinak.