Mi mindenben segít a cseh-magyar fordító?

Többféle oknál fogva lehet arra szükségünk, hogy bizonyos dokumentumokat cseh nyelvről magyarra vagy magyarról csehre ültettessünk át. Ehhez egy profi szakfordító segítségére van szükségünk. Nos, érdemes tudni, hogy a Bilingua Fordítóirodánál igazán felkészült cseh-magyar fordító is dolgozik, akire nyugodtan rábízhatjuk a munkát, mert nem fogunk csalódni.

Hivatalos formában a legtöbbször érettségi, technikusi, erkölcsi, OKJ bizonyítványokat, anyakönyvi kivonatokat, bírósági iratokat, valamint különböző céges papírokat szoktak fordítani a szakértők. Ugyanakkor a cseh-magyar fordító szolgáltatásai között szerepel szakfordítás, lektorálás, tolmácsolás is.

Persze egyéb jellegű szövegek fordításában is segít a szakember, például munka- vagy adásvételi szerződés, gépkönyv, használati utasítás, termékleírás fordítása, karbantartási útmutató, specifikáció stb. A cseh-magyar fordító számára telefonon vagy e-mail-ben át lehet küldeni a szöveget, aki 1 órán belül elküldi az árajánlatot. Ha Ön jóváhagyja, azonnal nekilát a fordításnak.