Makita, a profi szerszámgépek áruháza

A japán Makita cég a világelső az elektromos kéziszerszám gyártók között. A több mint 100 éves szakértelmével 40 országban elérhető minőségi gépeket, szerszámokat és tartozékokat kínál, amik szerte a világon élvezik a professzionális felhasználók bizalmát, többek között a rendkívül hosszú élettartam miatt.

A makita.hu weboldal a termékek széles palettáját kínálja, amik az építőipar területén a professzionális, illetve lakossági szektorban egyaránt rendkívül népszerűek és kedveltek. Igaz, hogy a Makita gépeit az időtálló tartósság jellemzi, azonban időnként minden termék karbantartást vagy javítást igényel.

A makita.hu oldalon kiválaszthatjuk az igényelt szolgáltatást, legyen szó javításról vagy karbantartásról, és a legközelebbi szervizpontra vagy értékesítő partnerhez szállíthatjuk a szerszámot, ahol gyorsan és szakszerűen segítenek, hogy újra használhassuk. Az ügyfélszolgálat szakemberei szakértő segítséget nyújtanak mind a vásárlással, karbantartással, mind a garanciával kapcsolatos kérdésekben.