Koax elosztó különböző számú kimenettel

Értelemszerűen egy lakásban és más jellegű ingatlanokban is lehet egyszerre több TV készülék. Ilyenkor az antenna jelét el kell osztani ahhoz, hogy mindegyiken lehessen nézni a különböző adásokat. Ugyanakkor jól meg kell gondolni, hogy milyen koax elosztó mellett döntünk, ugyanis minél több kimenete van, annál többet fog levenni a jelből.

Ez akkor is igaz, ha egy vagy több kimenetre nincs TV csatlakoztatva, tehát nem érdemes olyan koax elosztót venni, amit nem használunk ki maximálisan. Ha pedig mégis szükség van arra, hogy kettőnél többfelé osszuk a jelet, akkor egy antenna erősítőt is be kell szerezzünk.

Mindkét említett szerkezetet megtalálhatjuk többféle változatban a bolt.sat.hu oldalon, ahol szakértői segítséget is kérhetünk, amennyiben nem vagyunk biztosak, hogy melyik koax elosztó felel meg az esetünkben, illetve milyen antenna erősítőt kellene válasszunk mellé, vagy egyáltalán kell-e az is. Keresse fel Ön is ezt a nagyszerű webáruházat és oldja meg a fennálló helyzetet minél hatékonyabban és a legjobb eredménnyel!