Kiváló segédeszköz a körkivágó

A konyha és fürdő kialakításánál, a burkolás során gyakran merülhetnek fel olyan kihívások, hogy a csempelapokat alakítani kell, túl azon, hogy vágva lesznek. A különféle gépészeti elemeknek, amilyen egy csap, lefolyó, konnektor, kapcsoló, szabályos helyet kell készíteni. Ennek elvégzésére született meg a körkivágó.

Régen ezt a feladatot csak jelentős kézügyességgel lehetett megoldani, mert nem álltak rendelkezésre olyan professzionális eszközök, mint manapság. Előbb mindig az igény született meg és csak azt követte a technikai megoldás. A gyémántszemcsékkel kiegészített körkivágó típusok olyan precíz kidolgozást kaptak, hogy még az igazán kemény anyagok sem jelentenek számukra kihívást.

A TLS felhozatala igen széles e tekintetben, így jó eséllyel megtalálja mindenki azt, amit keres. A száraz és vizes körülmények között sikerrel alkalmazható körkivágó kínálat kiterjed többféle átmérőre. Kezdő és profi szakemberek ugyanolyan hatékonysággal vethetik be ezeket az eszközöket és a kívánt végeredmény sem marad el.