Jó választás a biztonsági kamera otthonra

Az otthon biztonsága kiemelten fontos. Biztonsági ajtók és zárak tömkelege áll a rendelkezésünkre. A modern technológia vívmányainak köszönhetően, mindenki felvértezheti magát a hívatlan látogatókkal szemben. A Honeywell biztonsági kamera otthonra beszerezhető interneten keresztül.

Ez a nagyszerű berendezés több szempontból is előnyös. Nemcsak egy szimpla kamera, hanem ennél sokkal több, a számos funkciójának köszönhetően.

Mikrofonnal van felszerelve, ezért mindig a hangforrás irányába fordul el, ahonnan az esetleges veszély várható. Ha nincs zaj, azért mozgás még lehet, éppen ezért a biztonsági kamera otthonra készített változata kapott egy mozgásérzékelőt is. Amennyiben ez nem lenne elég a szenzorok közül, akkor a szénmonoxid érzékelőjének köszönhetően, az esetleges tűztől sem kell tartani. Természetesen a HD képminőségre sem lesz panasz.

A biztonsági kamera otthonra vezeték nélküli változata folyamatos Wi-Fi kapcsolatban van a számítógéppel, illetve az okostelefonnal, így ha valami baj történik, akkor azonnal riaszt.