Jó minőségű anyagokból készül a Casio G-Shock

Ha a karórák között is rendeznének olimpiai játékokat, akkor valószínűleg ez a modell nyerné a legtöbb aranyérmet. A Casio G-Shock világrekorder szinte mindenben. Nagy teherbírású, kopásálló, nem árt neki az esés, a nyomás, az erős rezgés, a magas és az alacsony hőmérséklet.

A rendkívüli ellenállást a japán márka legjobb fejlesztői garantálják, amit több mint 200 prototípuson teszteltek. Bátran kijelenthetjük, hogy ez a japán óra a megbízhatóság szinonimája. Ezt megerősíti az a tény, hogy a márka létezésének 30 éve alatt több mint 70 millió példányt adtak el belőle. A Casio G-Shock társaságában nemcsak úszni és merülni lehet, hanem 200 méter mélységben búvárkodni is. Még azon is vitatkozhat a barátaival, hogyha az óra 10 méter magasról leesik, akkor is megússza karcolások nélkül.

Ez egyike a modellekkel szemben támasztott minőségi feltételeknek. Az elemek szintén megbízhatóak. A gyártó azt állítja, hogy akár 10 évig is képesek hibátlanul működni. Egy biztos: a Casio G-Shock karórával nem fog elveszni sem a tajgában, sem a sivatagban.