Izgalmas magyar krimi a Budai milliárdosok

Rengeteg olyan magyar krimi létezik, ami a múlt század első részében íródott. A műfaj kedvelői természetesen ezeket is szívesen olvasgatták, azonban hiányzott valami „vérfrissítés” ezen a téren. Tőke Péter – Budai milliárdosok műve nem más, mint egy magyar krimi modern életérzéssel. Az emberek egy része még emlékszik arra a periódusra, amiben játszódik, így könnyen beleképzelik magukat a szereplők helyzetébe, felismerik a helyszíneket. Talán pontosan ezért, sokan inkább történelmi regénynek tekintik és úgy olvassák, hiszen a Budai milliárdosok a saját gyerekkorát idézi fel jó néhány olvasóban.

A mű a harc körül forog a pénzért, a szerelemért és a hatalomért. Izgalmas, nosztalgikus és kicsit romantikus is. A Budai milliárdosok története a máig feltáratlan leszámolásokra kínál egy fikciós alternatívát. Koncessziós jogokra vagy az olajbizniszre fókuszál. Aki szereti az olyan izgalmas írásokat, amelyek története főként Magyarországon játszódik, van bennük egy kis valóság és sok-sok fikció, megfűszerezve némi romantikával, annak remek olvasnivaló lesz.

Mira Sabo Játékszerek műve egy újabb gyöngyszeme a magyar kriminek

Ön is kedveli a kortárs magyar irodalom izgalmas műveit? Ha a válasza igen, akkor mindenképpen el kell olvasnia Mira Sabo Játékszerek című könyvét. Ha pedig a Fehér Gallér című művét elolvasta, akkor szinte kötelező, hiszen ez a regénysorozat második eleme. Annyit máris lehet tudni róla, hogy a már jól ismert elitista milliárdos Tamássy család belső működését boncolgatja tovább, kérlelhetetlen szókimondással.

A Mira Sabo Játékszerek ugyanakkor súlyos családi titkokra derít fényt, miközben a jelen és a múlt történései váltakoznak. Kiknek ajánlott? Akik kedvelik az erőteljes, szenvedélyes, valós és szókimondó írásokat. Mira Sabo Játékszerek kötetében érezni a sorok között a sok kutatómunkát és a hitelességet. Egy igazi ékköve azoknak az írásoknak, amelyek a rendszerváltás utáni kiváltságosok életét mutatják be. A kívül-belül igényes könyv megrendelhető a mirasabo.com weboldalon keresztül.