Huawei telefonok profi kamerával

Nehéz lenne bármi negatívumot felhozni ezekkel a készülékekkel kapcsolatban, mert minden modern technológiai megoldás megtalálható bennük, amit csak kívánhat egy mai felhasználó.

A kihajtható kijelzős Mate X modellel a gyártó bebizonyította, hogy a Huawei telefonok kora korántsem áldozott le, a megszorítások ellenére sem. Ezzel a megoldással ismét sikerült valami olyat letennie az asztalra, amitől mindenki felkapta a fejét.

Néhány évvel ezelőtt a cég a kamera fejlesztésére fektette a hangsúlyt. Ezen a téren hatalmas előrelépést sikerült elérniük a Huawei telefonoknak, így kellett valami forradalmi újítás.

Ekkor született meg a már említett Mate X koncepciója, ami szembe megy a Samsung összecsukható megoldásaival. Bár az ára rendkívül magas, mégis teljesen egyedinek számít. A frissen megjelent P40 mondhatni már inkább egy okos fényképezőgép, mint telefon. Természetesen a bivalyerős hardverről ebben az esetben sem kell lemondanunk, a dizájn pedig azonnal rabul ejt. A Huawei telefonok minden tekintetben kiváló választást jelentenek.