Habszivacsból készült 3D puzzle

A habszivacs puzzle nagyon kedvelt és keresett változata a kirakósoknak. A háromdimenziós kialakításának köszönhetően, nemcsak a 12-14 éves korosztálynak izgalmas vele játszani, mert még a szülők is szívesen csatlakoznak a mókához. Aki az ismert 1000 darabos kirakósokon nevelkedett, bizonyára bevált stratégia alapján válogatta ki az apró elemeket, hogy a feladat minél hatékonyabb és gyorsabb legyen. A profinak tehát a 3D puzzle igazi kihívás, hiszen megtörténhet, hogy a korábban bevált szortírozási vagy kiépítési stratégia ebben az esetben nem alkalmazható.

Tehát, a 3D puzzle igazi kihívás gyereknek, szülőnek egyaránt. A 3D puzzle megalkotói és gyártói rendszerint épületek felépítésére összpontosítottak, kihasználva a 3 dimenzió előnyeit.

Önmagában is nagy móka, de születhet belőle időre menő verseny is, sőt, belevághat igazi város vagy makett kiépítésébe is. A puzzle darabok összeillesztése kreativitást és ügyességet igényel, remek fejlesztő játék mindenkinek. A látványos végeredmény boldogító lesz. Webáruházunkban széles választékot talál a Wrebbit játékgyártónak köszönhetően, ami például igen komoly Harry Potter szériát dobott össze a film vagy könyv szerelmeseinek.

Ezek a 3D puzzle elemek az ismert kastélyok, várak, iskolák és házak kicsinyített mását hozzák el a család nappalijába, nem beszélve a Roxfort-i Expressz-vonatról és a kóbor grimbuszról. A Trónok Harca filmsorozat rajongóinak is bátran lehet kedveskedni a habszivacs kirakóssal, a 845 darabból álló 3D puzzle a Vörös Erőd felépítését szorgalmazza.