Fürdőszobai burkolatok különféle stílusban

A fürdő kialakításánál több tényezőt érdemes figyelembe venni. Talán az egyik legfontosabb az adott tér mérete, ami meghatározza a felhasználni kívánt alapanyagokat több szempontból. A fürdőszobai burkolatok széles kínálata áll ma már rendelkezésre, de érthető módon nem mindegy, hogy az adott környezetbe éppen milyen típus kerül.

Választhatóak különféle méretű, mintával tarkított, érdes vagy sima felületű, mindenféle színű csempék. A klasszikus vonal mellett, az igazán modern fürdőszobai burkolatok is megrendelhetőek a palatinusfurdoszoba.hu jóvoltából. Csak néhány ezen márkák közül a Zalakerámia, Sanchis, Marazzi, Equipe, El Molino, Cersanit – mindegyike kiemelt minőséget és egyedi vonalat képvisel.

Általánosságban elmondható, hogy a kisebb helyiségekbe megéri mozaik csempéket rakni, amelyek hajlamosak a tér érzetet tágítani. A világos árnyalatok kellemes hatást keltenek, de a sötétebb fürdőszobai burkolatok felületén kevésbé feltűnőek a szennyeződések. A takarítást az egyszerű, mert a sima felszín megkönnyíti, ellenben a durva és olykor kiemelkedő minták jelentősen hátráltatják.