Fonal kötéshez, horgoláshoz

Egy puha, szép pulóver a színek és minták üde összjátéka. A fonal pedig a lelke. Akinek van lehetősége és tehetsége a kötéshez, horgoláshoz, az egyedi textil csodákat hozhat létre. Ha van pár jó minőségű, szép gombolyagunk, akkor a lehetőségeinknek csak a kreativitásunk szabhat határt.

Készíthetünk gyönyörű ruhákat a család valamennyi tagjának, cipő felsőrészt, táskát, takarót, de még játékot is. Ma már ez tényleg lehetséges, hiszen mindenféle textilhez kapható megfelelő fonal.

De még milyenek találhatóak a nordfonal.hu webáruházban! Legyen szó felhő könnyedségű gyapjúról, organikus pamutról, puha moherről, bőrbarát lenről vagy csillogó glitter szálakról, ebben a webshopban valamennyi megtalálható egyedülálló minőségben.

A színeket tekintve is kétségtelenül gazdag a paletta, hiszen minden árnyalatban kapható itt fonal, akár kézzel festett változatban is. A festhető változatok pedig további lehetőséget nyújtanak a kreativitás és a fantázia szárnyalására, aminek szüleménye igazi különlegesség lehet.