Ezért vált fontossá a fényszóró polírozás

Az Autóüveg ABC már évek óta garantálja a szélvédőkön és egyéb autóüvegeken keletkezett karcolások, sérülések, repedések gyors és szakszerű javítását. Természetesen a szakemberek a cserével is foglalkoznak. Ezt a szolgáltatást sokan igénylik itt, ami érthető is, hiszen a szélvédő árak reálisak.

Ha cserére kerül sor, akkor a vállalkozás raktárról képes biztosítani a szélvédőt. Ez pedig ugye azt jelenti, hogy hihetetlenül gyors megoldást kínál. Az itt évek óta együtt dolgozó, szakemberekből álló csapatnak hála adott az a magas nívó, amire ugye maximálisan szükség van ilyen esetekben.

Tehát amellett, hogy a szélvédő árak alacsonyak, ennek is örülni lehet. Az is hatalmas előny itt, hogy a munkatársak kiszállással, bárhol az országban kicserélik a sérült szélvédőt. Ez persze csakis akkor kérhető, ha a kliens rendelkezik CASCO biztosítással.

Az Autóüveg ABC az összes hazai biztosítótársasággal kapcsolatban áll, így a szélvédő törése, repedése és még kőfelverődés esetén sem kell bajlódjon a kuncsaft a papírmunkával és az ügyintézéssel. A szélvédő árak megtekinthetőek a cég weboldalán.

Ha valami nem tiszta, nyugodtan meg lehet kérdezni a kollégákat, akik mindenben segítenek. Az oldalon az is kiderül, hogy a fényszóró polírozás is a kérhető szolgáltatások közé sorolható. Ez azért vált manapság egyre többször igényelt opcióvá, mert a fényszórók mára egyre fontosabb designelemmé váltak, de ugyanakkor egyre kisebb a hely, amely a lámpák beépítésre rendelkezésre áll.

A kicsi hely pedig azt jelenti, hogy az eltávozó illékony anyagok sokkal könnyebben kondenzálnak a lencsén, belülről csökkentve ezzel a fényerőt. A fényszóró polírozás pedig ezért is egy olyan szolgáltatás, amit egyre több autótulajdonos vesz fontolóra.

Az is nagy hátrány ezeknél a kellékeknél, hogy a Nap által kibocsátott UV sugarak kölcsönhatásba lépnek a fényszóróburkolat anyagával, ami ezért akár már pár év elteltével is mattá válhat. Szerencsére a fényszóró polírozás segítségével ez a gond orvosolható és a kellék olyan lesz, mint új korában. Érdemes komolyan elgondolkozni ezen a lehetőségen.