Egyedi alkotású kavicskép

Létrehozni egy alkotást nagyon sokféleképp lehet. Egy életérzés kifejezése kavicskép segítségével egy olyan alkotási mód, ami a természetet hozza az otthonunkba. A különféle formák megfogalmazása kavics segítségével a gyermekkor játékosságát idézi fel a legtöbb emberben.

Kevesen vannak azok, akit gyermekkorában, sőt nagyon sokakat később is, ne ihletne meg a kavicsok világa, ne gyűjtögetné őket úton útfélen. Ezekből képeket összeállítani, azaz kompozícióba állítani őket egy külön világot teremt. A kavicskép bárhol elhelyezhető, hiszen témáikban nagyon különböznek.

Vannak fürdőbe, vagy gyerekszobába valók, de a nappaliba, sőt még a hálóba illők is készülnek. Természetesen megrendelői igények alapján is készül kavicskép, ahol a színvilág, a téma kérhető. Az alkotói szabadság viszont gyakran áttöri a kereteket és felszabadultan kombinálja a kisebb nagyobb köveket a különböző rajztechnikákkal.

Galériánkban a kész munkáimból található gyűjtemény. Általában ez az ötletadó mindenki számára, aki most találkozik ezzel az alkotási móddal.