Champagne legyen az ünnepi asztalon!

A pezsgőről mindenkinek az ünnep, luxus, különlegesség jut eszébe. Nem hiába van, hogy a minőségi pezsgő nem kapható olcsón. Egy páratlan palack champagne tökéletes választás, ha ünneplésre kerül a sor. A pincék mélyében történő palackos erjesztési folyamat természetes hatására szénsavassá válnak.

Létrejönnek a csodálatos aranyszínű buborékok, amelyekkel az üveg kinyitásánál találkozhatunk és jellegzetessé teszik azt. A luxusról és a kifinomult pezsgőről sokaknak egyből a Dom Perignon márka jut az eszébe, ami egy világhírű Franciaországból származó champagne. A szénsavas bort már régóta ismerték Franciaországban, Champagne tartományában.

Innen származnak a luxusminőségű és legrégebbi pezsgők. Egyedülállóan magas minőségükről híresek többek között a Champagne, Moët & Chandon, Mumm, VeuveClicquot, Perrier Jouët, Laurrent Perrier és természetesen a Dom Perignon. Ha egy különleges esemény előtt áll, tegye csodálatossá egy ilyen pezsgő különlegességgel, mert garantáltan nem fog csalódást okozni!