Baba hálózsák télre és tavaszra

Télen az anyukák nagy dilemmája, hogy mivel is takarják be a gyermekeket az éjjeli pihenés alatt. Egy szimpla takaró nem jöhet szóba, hiszen egyrészt a sok éjjeli mozgolódástól bizony könnyedén lerúgja, lehúzza magáról a baba azt, másfelől pedig sok szülő fél attól, hogy az arcára csavarja azt a lurkó.
Ezért is sokak kedvenc választása a baba hálózsák, ami ilyen tekintetben teljesen biztonságos, arról nem is beszélve, hogy maximálisan kényelmes. Az első és egyben legfontosabb kérdés, amit tisztázni kell ennek a megvételekor, hogy pontosan milyen meleg is legyen a baba hálózsák.

Nagyrészt ez tapasztalás kérdése, ugyanis nincs egy kőbe vésett szentírás, amit követhetne egy anyuka vagy apuka. A tapasztaltabbak és persze a hozzáértő szakemberek is próbálnak segítséget nyújtani abban, hogy milyen is a jó baba hálózsák.
Nyárra, tavaszra mindenképpen olyan babahálózsákot érdemes beszerezni, ami könnyű, remek légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, illetve bababarát pamut anyagból készült. Télen pedig a vastagabb anyagú baba hálózsák jöhet szóba. Szerencsére elég nagy a felhozatal, ezért lehet vastag pamut anyag, polár, babysoft, 2 vagy 3 rétegű, szőrös vagy nem szőrös modellt is választani.

Bébi taxi: kalandra fel!

A kisbabák, gyermekek szeretnek új dolgokat felfedezni és kipróbálni. Imádják a kocsikázást és valamilyen szintig még a sebességet is. Remek találmány számukra a bébi taxi, aminek egyik fontos tulajdonsága, hogy szélesebb vázzal rendelkezik, mint mondjuk a kismotor, ami egyben azt is jelenti, hogy jóval stabilabb is.
Persze ez egyúttal azzal is jár, hogy nem lehet vele olyan gyorsan száguldani, de van, akinek kifejezetten ezért esik erre a választása. Nyilván egy kisgyermekeknél ez a biztonság szempontjából nagyon fontos. A bébi taxi ezért is jelenti a megbízható eszközt. A kezdőknek kiválónak bizonyul, főleg azért is, mert olyan változata is van, aminek felnyitható az ülése, így akár homokozójátékot, kavicsokat, kisautókat vagy babákat is lehet szállítani benne. Már csak ezért is ellenállhatatlan a bébi taxi.