Baba etetőszék a nyugodt étkezéshez

A szülők odaadását igyekszik praktikummal támogatni számos babagondozási kellék vagy bútor. A baba etetőszék stabil és biztonságos, a segítségével könnyedén valósul meg a picik etetése és a használatával hamarabb hozzászoknak a gyermekek a családi asztalnál történő önálló falatozáshoz. Akad néhány lényeges kritérium, amit be kell építeni az elvárásaink közé, mielőtt rászánjuk magunkat az ideális termék felkutatására. Amennyiben a pici még nem tanult meg stabilan ülni, olyan baba etetőszék megvásárlása ajánlott, ami dönthető támlával rendelkezik.

Léteznek továbbá egy mozdulattal összecsukható modellek, ha esetleg kevés hely áll a rendelkezésünkre a tárolás során. A gyermekek szeretnek az etetőszékben időzni, a finom falatok majszolását követően is örömmel játszanak tovább benne üldögélve. Éppen ezért érdemes olyan darabot választani, ami tágas és kényelmes. Számtalan baba etetőszék rendelkezik biztonsági övvel, ami maximálisan garantálja a kicsik biztonságát. Válogasson Ön is a Pindurka Bababolt polcairól!

Etetőcumi az ízek felfedezéséhez

Manapság számos találmány igyekszik könnyebbé tenni a különböző fejlődési periódusokat a kisbabáknak és a szülőknek. Az etetőcumi remek segítség, az alkalmazásával bevezethetjük a legkisebbeket a szilárd táplálékok izgalmas világába. A termék rendelkezik egy érzékeny szeleppel, ami képes szabályozni a levegő áramlását etetés közben. Ez a vonás jelentősen közreműködik a sok gyermeket érintő hasfájás megelőzésében, hiszen a használatával a kisbaba kevesebb levegőt nyel le cumizás során.

Mindezek mellett, a fogzás okozta fájdalmak is enyhülni fognak a rágcsálás hatására. Az etetőcumi könnyedén tisztítható, akár a mosogatógépben is sterilizálhatjuk. A darabos ételek bevezetéséhez nem is találhatnánk ideálisabb segítőtársat, a gyümölcsöket, zöldségeket, gabonaféléket dúsíthatjuk vitaminokkal, zselékkel vagy fehérjében gazdag halat is tehetünk az etetőcumi tartályába. Lényeges szempont, hogy a szóban forgó kellék és a játékcumi nem ugyanazt a célt szolgálja.