Az UTP kábel méterre is rendelhető a webshopban

Modern világunkban már szinte minden háztartásban van internetes elérhetőség, azonban korántsem mindegy, hogy milyen úton-módon kapja valaki a szolgáltatást. Az antennára sugárzott, illetve a kábeles változat között hatalmas a különbség. Utóbbi semmilyen körülmények között nem ingadozhat és nagyobb sávszélesség is elérhető általa. A kacsa-audio webáruházban az UTP kábel méterre is kapható. Így Ön olyan hosszúságot rendel, amennyire éppen szüksége van.

Válassza a Pearl Cat600 kommunikációs és ethernet vezetéket tetszőlegesen fehér vagy szürke színben! Az UTP kábel méterre egészen pontosan megadható, hiszen például 3,4 méteres hosszt is megadhat a rendelés leadásánál. Ezt a számot fogja a rendszer felszorozni a 990 forintos bruttó árral, így kaphatja meg a végösszeget. Az UTP kábel méterre történő vásárlása mellett, egyéb termékeinket is érdemes lehet megtekintenie, hiszen akármilyen elektronikai árucikkről is legyen szó, annak a kivételes működése mindig nagymértékben függ a kábelek és csatlakozók milyenségétől. Márpedig nálunk ilyen tekintetben nincs hiba!

HDMI 2.0 kábel, az új generáció már itt van!

Nem mindegy, hogy milyen a jelátvitel a forrástól a lejátszó készülékig, hiszen manapság már szinte csak digitális jelekről beszélgetünk. Ezeknek a jeleknek a továbbítására a legáltalánosabban elterjedt megoldást a HDMI 2.0 kábel jelenti. A HDMI 2.0 kábel betűi ismerősek, de mit jelenthetnek a számok? Hogy ne szaladjunk a rúd elé, jó tudni, hogy maga a HDMI egy rövidítés, ami arra utal, hogy a jelet tömörítés, tehát minőségromlás nélkül továbbítja. A szám mellette a szabványt jelöli.

Az 1.0 szabvány az első, valamikor a technikai szempontból igen távoli múltban, majdnem 20 évvel ezelőtt hozták nyilvánosságra. Ma már ezt nem használják. Viszont a HDMI 1.4 kábeleknek még mindig van létjogosultságuk. A második generációs HDMI 2.0 kábel már a jövő felé fordul. 18 Gbit/s-os maximum sávszélességen képesek működni. Olyan tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amely szerint nem okoznak zavart a vezeték nélküli jelekben. A HDMI 2.0 kábel esetében számos előny sorolható fel, például, egy képernyőt több felhasználó is tud követni.