Az ovis játékok kimeríthetetlen tárháza

Oviba járni klassz dolog, hiszen itt egész nap mehet a mókázás a többiekkel. Az ovis játékok mellett pedig nem lehet unatkozni. Ezek természetesen otthonra is beszerezhetőek.

Az építőjátékokkal próbára tehetik a konstruáló képességüket. Újra és újra, más és más építményeket alkothatnak, amihez kitűnő eszközt jelent a LEGO, LEGO Duplo és a különféle fakockák. Az ovis játékok másik kategóriája mozgásra ösztönzi a csöppségeket.

Itt jön képbe, a mászóka, a hinta, a csúszda, amelyek fontos részét képezik a gyerekkornak és egyszerűen megunhatatlannak számítanak. A szerepjátékok fejlesztik a szociális és érzelmi készségeket.

Ilyenkor a babaházak és a különböző jelmezek kerülnek előtérbe. Az ovis játékok alkalmával beöltözhetnek orvosnak, tűzoltónak, rendőrnek és az így felvett szerepeknek hála, egyedi történetekkel szórakoztathatják egymást, miközben fejlődik közöttük a kommunikáció. A társasjátékok élvezetes logikai feladványokkal mozgatják meg a kicsik agytekervényeit, akik ezáltal megtapasztalhatják a versengés azon fajtáját, ami a gondolkodásban rejlik.