Az iPhone XR ár alakulása a piacon

Sokan csak azért teszik le egy esetleges vásárlás során végül az Android rendszerrel működő mobiltelefonok mellett a voksukat, mert viszonylag olcsóbban jutnak hozzá, mint egy IOS processzorral ellátott készülékhez.

Viszont, ha alapos kutatást végzünk és feltérképezzük a mobil sajátosságait, könnyedén láthatóvá válik, hogy az iPhone XR ár roppant kedvező. Ugyanis nagyon fontos, hogy egy mobiltelefon esetében mindig az ár-érték arányt vizsgáljuk.

Aki imádja a széles, káva nélküli kijelzőt, a 12 MP kamerát, az ujjlenyomat olvasót és az arcfelismerőt, ezek mellett pedig nem akar lemondani a 3,5 Jack csatlakozóról sem, az mindenképpen szerezzen be egy iPhone XR okostelefont!

Az Apple minden évben gyárt néhány új terméket, így természetesen az árak is évről-évre csökkennek. Az iPhone XR ár is, a 2018-as megjelenéshez képest rengeteget változott. Az induló ár ugyanis egy 64 GB okostelefon esetén nagyjából 299 999 Ft volt. Ehhez képest, mindössze 2 év alatt, ugyanaz a csúcskategóriás termék már pusztán 217 990 Ft.