Anatómiailag kialakított női gyógypapucsok

Sajnos, Magyarországon nagyon sokan szenvednek különböző hát-, derékfájás miatt, aminek nem biztos, hogy valamilyen súlyos betegség az oka, hanem meglehet a nem megfelelő lábbelik viselése miatt van. Rengeteget segíthet a női gyógypapucsok viselése, például munkahelyen, otthon, de egyes modellek utcai használathoz is megállják a helyüket. Persze mindenhová nem mehetünk papucsban, de amikor tehetjük, érdemes mindenképpen a lehető legkényelmesebb lábbelibe bújtatnunk a lábainkat.

Kiváló minőségű, komfortos női gyógypapucsok vásárolhatóak meg a bolerodivat.hu webáruházból, Olaszországból származó, valódi bőrből előállított termékek. Vannak modellek a kínálatban, amelyek a legpuhábbnak és legkényelmesebbnek tartott nappabőrből készültek, ezeknek kivitelét divatos kialakítás kíséri. Maximálisan biztonságos használatot kínál a papucsok csúszásmentes talpa. Nagyon jól néznek ki az innen megvehető női gyógypapucsok, ami úgy a munkahelyen, mint otthon egyaránt fontos. Csukott és nyitott változat is kapható a webshopban.

Nem drága a gyógypapucs

Amellett, hogy korrekt áron juthatunk a termékekhez, a fazonok legtöbbje bevizsgált egyéni védőeszköznek minősül, ezért elszámolható egészségpénztáraknál. Például a Leon 918 nyitott női gyógypapucs védelmi fokozata MSZ EN ISO 20347:2012. Az ára 12 500 Ft, viszont ez is elszámolható az egészségpénztárnál. Egész nap kényelmet biztosít a lábaknak, otthoni tevékenységek, hosszú munkaidő után sem fog megfájdulni a viselője dereka vagy háta. A gyógypapucs anatómiailag kialakított talpágya és zselés talpbetétje alátámasztja a láb izmait.

A jobb tartás és biztonságos viselet érdekében, a talpa csúszásgátlóval van ellátva. Elnyeli a gerincet érintő rezgések 50%-át, az antisokkos saroknak köszönhetően. Felső része és bélése valódi bőrből készült, sarokmagassága 5 cm. Tavasztól őszig nagyon jó választás ez a gyógypapucs, aminek elülső pántja fehér, a hátsó pedig fekete, fehér virágokkal. A webshop kínálata rendkívül széles, így mindenki megtalálja benne az ízlésének megfelelőt.