A Makita kompresszor magas minőséget képvisel

A levegősűrítés elvén működő berendezések számos barkácstevékenység és ipari jellegű munkavégzés során igen hasznosnak bizonyulnak. Napjaink kereskedelmi kínálatában a választék ebben a termékkategóriában igen széles, de a minőségi Makita kompresszor modellek kiemelkednek a többi közül. Ezek igen kedvezményes áron szerezhetőek be a keziszerszamshop.hu webáruházból, mégpedig sokféle eltérő kivitelben és teljesítmény-értékben.

Minden Makita kompresszor darab esetében, a könnyebb tájékozódás és az optimális választás érdekében fel vannak tüntetve az adott gép fontosabb paraméterei, mint amilyen a teljesítmény, a tank mérete, a készülék súlya, az üzemi nyomás és a levegő szállítás képességének mértéke.

A webshop térítésmentesen végzi a házhozszállítást 30 ezer forintos vásárlás felett valamint a gépekre 2 év garanciát ad. A legtöbb Makita kompresszor indukciós motorral van ellátva, valamint a konstrukciók tartalmaznak kondenzvíz leeresztő, manométerrel felszerelt nyomáscsökkentő és tehermentesítő szelepet is.