A zászló rúd karbantartásmentesen az igazi

Zászló vásárláson gondolkodik? Akkor a zászló rúd kiválasztásáról se feledkezzen meg! Egy gyönyörű zászló ugyanis csak egy makulátlan megjelenésű zászló rúdon mutat jól. Milyet érdemes választani? A zászlók mérete meghatározza a hozzájuk tartozó zászló rúd méretét. Ha ebben a kérdésben bizonytalan, kérjen segítséget a szakértő kollégánktól!

Ha kültéri elhelyezésbe keres megfelelő rudat vagy árbócot, akkor mindenképpen érdemes megfontolni, hogy a 6-12 méter magas, külső és belső zsinórvezetéssel ellátott vagy zsinórvezetés nélküli, karbantartásmentes, üvegszálas poliészter erősítéssel készült, időtálló árbocok közül választ. Ezek ugyanis gyönyörűek, fényes fehér vagy nemzeti színű felületükön pedig szinte játszadozik a napfény. Kivételes előnyük, hogy tartósak, az időjárásnak és az UV-sugárzásnak is jól ellenállnak és szinte teljes mértékben karbantartásmentesek.

Könnyű használatuk és ragyogó megjelenésük miatt, a vásárlóink kedvencei. Mivel hosszú évekig megőrzik a díszítő értéküket, költséghatékonyabb választásnak bizonyulnak, mint az olcsóbb, de kevésbé tartós vagy körülményesen használható társaik. Cégünk a kiválasztásban, telepítésben és az esetleges karbantartásban is segítséget nyújt.