A női tangákat szeretni és utálni is lehet

Ma kétféle nő létezik, már ami a fehérneműket illeti. Az egyiknél a női tangák az utálat tárgyát jelképezik, a másiknál pedig az imádatét. Miért van ekkora különbség a két csoport között? Nyomós érv lehet, ha valaki hajlamos a fertőzésre és az orvosok előírása miatt csak a legjobb minőségi pamutbugyikat veszi meg. Nála szóba sem jöhet a tanga, úgyhogy teljesen természetes, ha nem vonzódik hozzá.

A másik csoport azért nem szereti, mert kényelmetlennek tartja vagy csak nem próbálta ki a legjobbakat. A női tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a tangát is meg lehet szokni és egy idő után észre sem fogjuk venni, hogy rajtunk van.

A bugyik valójában bármikor beljebb csúszhatnak a kelleténél, ami azonnal idegesíteni fog, főleg, ha nem vagyunk hozzászokva. A női tangákkal ez nem történik meg, mivel alapból beljebb vannak, tehát az ember egyszerűen tovább sétál, dolgozik, alszik, végzi a dolgát. Emellett fontos megjegyezni, hogy a tangák között is rengeteg különbség van, tehát nyugodtan válogassunk.