A motoros zónaszelep szabályozza a hűtési-fűtési rendszereket

A hidraulikus rendszerekben, mint amilyen a vízellátás, a hűtés és fűtés a kazánon, a csőrendszeren, a hőleadókon és a keringető szivattyúkon kívül, más elemekre is szükség mutatkozhat. Az áramláskapcsoló mellett, a motoros zónaszelep is fontos összetevő, aminek lényege a folyadék áramlásának lezárása, illetve megnyitása.

Az evohomeshop.hu webáruházban minden megtalálható, ami ebben a kérdéskörben aktuális lehet, így számos minőségi Honeywell motoros zónaszelep is az érdeklődők rendelkezésére áll, mégpedig kiváló ár-érték arányban. Fellelhetőek itt a két- és háromjáratú, elektromos meghajtású szelepek, amik a kialakításuknak köszönhetően, egyaránt alkalmasak fűtési és hűtési zónák optimális szabályozására. A működésük gyors, precíz és változatos műszaki jellemzőkkel rendelkező meghajtókkal is felszerelhetőek.

A bemenetük lehet külső és belső változatú, de mindegyik modell végállás-kapcsolóval szerelt. A korszerű motoros zónaszelep gazdaságos opció, mivel a működtetők csak mozgás közben vesznek fel áramot.