A karbantartásmentes zászlórúd előnyei

A zászló önmagában nehezen elhelyezhető. Tehát a zászló kiegészítő tartozéka, a zászlórúd legalább ugyanannyira fontos. Jó hír, hogy ez karbantartásmentes változatban is elérhető. Felmerül tehát a kérdés, hogy ha van ilyen, miért használ Ön még mást? A technológia fejlődik. Nincs ez másként a zászló- és zászlórúd készítés terén sem.

A különleges karbantartásmentes zászlórúd változatok egyik nagy előnye, hogy széles méretválasztékban érhetők el, ami garanciát jelent a sokoldalú felhasználásra. A kétféle alapanyagból készült zászlótartó rudak tartósak, masszívak és ragyogóan ellenállnak az olykor rendkívül zord időjárási hatásoknak is.

Egy szó, mint száz: jól tűrik a tűző Napot, ahogyan a téli fagyokat, a szelet és a napokig tartó esőzéseket is. Az egyik kiváló alapanyag az alumínium, amit a fémek között szinte egyedülálló pille súlyáról, valamint a tartósságáról ismerünk. Zászlórúdként alkalmazva, a csillogó megjelenése kifinomultságot és kellemes megjelenést kölcsönöz neki.

Az Eco Alumínium zászlótartó rudjainkkal csak jól járhat, ugyanis alapkivitelben is 10 év garanciát vállalunk rájuk. Az eldönthető csuklós kivitelű modellek a környezetüket is díszítik. Egyedi igények szerint, belső vagy külső zsinórvezetéssel, antracit vagy akár teljesen egyedi színben is elérhető.

Ha nem alumínium, akkor üvegszálas anyagból készült zászlótartó rudakat telepítünk. Az üvegszálas poliészterből készült változatok is ellenállók, illetve stabilak és ugyanolyan hosszú élettartammal rendelkeznek, mint az alumínium termékeink. A karbantartásmentes üvegszálas zászlórudak 4-től 12 méterig szabadon választhatók, egyszerűen szerelhetők.

Festést és villámvédelmet sem igényelnek. Fehér színben, nemzetiszínű vagy a RAL listából kiválasztott, egyedi színben szeretné? Elkészítjük Önnek, belső vagy külsőzsinórvezetéssel, vagy kötélzet nélkül, dönthető vagy szélforgós kivitelben, zárható, illetve kötélbakos változatban is. A döntés az Öné, a többit bízza ránk!